ISPARTA / ATABEY - Atatürk İlkokulu

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu Öğrencileri Belirli Gün ve Haftalar Kapsamında Bağımlılıkla Mücadele ile ilgili okul panosu hazırladı.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu Öğrencileri Belirli Gün ve Haftalar Kapsamında Kütüphaneler Haftası ile ilgili okul panosu hazırladı.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu Öğrencileri 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ Programında hazırlamış olduğu gösterilerini sunarken izleyicilere duygulu dakikalar yaşattılar. Şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. Program için emeği geçen öğrenci ve öğretmnelerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu olarak Isparta Yüzüncüyıl Zeka Oyunları Konferansları Projesi kapsamında yapılan okul-ilçe NİM Turnuvasına öğrencilerimiz katılım sağladılar. Başarılı olan öğrencilerimiz tebrik ediyoruz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu olarak Isparta Yüzüncüyıl Zeka Oyunları Konferansları Projesi kapsamında öğrencilerimizin okul-ilçe HEX Turnuvasında mücadele ederken gösterdiği çaba için kutluyoruz. Başarılı olan öğrencilerimizi de ayrıca tebrik ediyoruz.

Nis

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Gününde Atabey Atatürk İlkokulu öğrencileri sergilemiş olduğu gösterisiyle izleyenlere duygulu dakikalar yaşattı. İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıl dönümünde Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u rahmet ve minnetle anıyoruz.Öğrenci ve öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu Öğrencileri ÇEDES kapsamında Şehit Ailesine ve Şehitliğe ziyarette bulundu. Ziyaretimizi kabul eden şehit ailemize teşekkür ediyoruz ve şehidimizi minnetle anıyoruz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri Minik Öğretmenler olarak küçük sınıflara meslekleri ingilizce olarak anlatıyor. Akran eğitimi yapan öğrencilerimiz ve bu eğitimi alan küçükler, eğitim sürecinde eğlenceli vakit geçirdiler.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu öğrencileri ingilizce dersinde vücudumuzun bölümlerini oyun eşliğinde öğrendiler. Bu oyun sayesinde daha kalıcı bir öğrenme sağlayan öğrencilerimiz aynı zamanda eğlenceli bir ders süreci geçirmişlerdir.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu 3/C Sınıfı Öğrencileri ENGEP kapsamında velileri ile etkinlikte birleşti. Çocuklar şapkalarını boyadı, veliler ise o şapkaları örerek öğrencilere sürpriz yaptılar. Bu güzel etkinliğe katılımları için velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Atabey Atatürk İlkokulu olarak ÇEDES Mart ayı kapsamında hazırlanan panomuzun konusu "VATANSEVERLİK". Çalışmalarından dolayı Öğretmen ve Öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Atabey Atatürk İlkokulu Öğrencisi Azra DAVRAZ Kayak Alp  Disiplini Minikler kategorisinde İl 3. sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Atabey Atatürk İlkokulu olarak yapmış olduğumuz projelerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Çalışmalarından dolayı Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Atabey Atatürk İlkokulu Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında özverili çalışmaları sonucu 100. Yıl Anısına broşür oluşturmuştur. Emeği geçen Öğrenci ve Öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Mrt

Atabey Atatürk İlkokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında öğrencilerimiz için Kıbrıs Gazimiz Haluk IŞIK ile söyleşi programı düzenledik. Gazimize, öğrencilerimiz için paylaştığı değerli bilgiler ve ayırmış olduğu değerli vakti için teşekkür ederiz.