ISPARTA / ATABEY - Atatürk İlkokulu

May

Atabey Atatürk ilkokulu olarak ENGEP kapsamında yaptığımız uçurtma şenliğinde öğrencilerimizle ve velilerimizle güzel bir gün geçirdik.

Nis

AFAD tarafından Deprem Farkındalık Haftası Kapsamında düzenlenen slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüller, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sayın Osman ÇELİK ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BAYDUR tarafından verildi. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği olarak İlçede Kaymakamlık, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğüne makam ziyareti yaptılar.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu ailesi olarak değerli misafirlerimizin katılımlarıyla kıymetli çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladık. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında yaptığımız "MISRALAR DİLE GELİYOR" çalışmamızı sizlerle paylaşıyoruz. Öğretmen ve Öğrencilerimizin emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu Öğretmenleri Öğrencilerine hazırlamış olduğu bayram şekerleri ve hediyelerini dağıttı. Çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşadığı nice bayramları görmek dileğiyle.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu olarak Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftasını kutluyoruz. Vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu hafta için etkinlik haızrlayan 2B sınıfı öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulunu ziyaret eden 75. Yıl Ortaokulu Öğrencileri, Ramazan'ı Şerifi uğurlarken hazırlamış oldukları manileri öğrencilerimize söylediler ve bahşişlerini hak ettiler. Bu güzel etkinliği hazırlayan 75. Yıl Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve idarecilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu olarak GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARINI Öğretmenlerimizle birlikte oynadık. Her birimize moral ve motivasyon sağlayan bu oyunlar bizleri çocukluk günlerimize götürdü. Katılım sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu Öğrencilerinden Ahsen Zehra ŞENYILMAZ Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasında Edebi Eser Kategorisinde yazdığı şiirle il 1. si olmuştur. Öğrencimizi ve Öğretmenimiz Aykut ÖZDEMİR'i tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzun minik öğrencileri teneffüslerde satranç oynayarak zamanlarını değerlendirmekte. Her birini Satranç Turnuvalarında derece alırken görmek ümidiyle...

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu Olarak Belirli Gün ve Haftalar Kapsamında Hazırlanan Dünya Su Günü ile ilgili Okul Panolarımız. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrenci arkadaşlara teşekkür ederiz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu olarak ENGEP kapsamında yaptığımız "OKU-TOPLA-KAZAN PROJESİNDE" kitaplarını OKUYAN ve 100 puanı TOPLAYAN öğrencilerimiz madalyalarını KAZANDILAR.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu olarak Isparta Yüzüncüyıl Zeka Oyunları Konferansları Projesi kapsamında yapılan okul-ilçe Mangala Turnuvasına öğrencilerimiz katılım sağladılar. Başarılı olan öğrencilerimiz tebrik ediyoruz.

Nis

Atabey Atatürk İlkokulu Öğrencileri 60. Kütüphaneler Haftasında kitap ayracı tasarlama etkinliği yaptı. Öğrenci ve öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.